Onze praktijk

Nieboer, kennis en ervaring

Als u onze praktijk binnenstapt, dan bevindt u zich in een warme, huiselijke omgeving. Onze zorgvuldige en klantvriendelijke werkwijze wordt bijzonder gewaardeerd. Angstige patiënten voelen zich begrepen.

Eenmaal klant, altijd klant!

praktijk nieboer tandtechniek

Vanaf 1968 staat de naam Nieboer voor kennis, ervaring en betrouwbaarheid in de tandtechniek. Dhr. Nieboer senior heeft jarenlang - in het voormalig Tandheelkundig Instituut aan de Uithof in Utrecht - studenten inzicht in het vak tandtechniek gegeven.
In 1987 startten vader en zoon Nieboer hun laboratorium in Utrecht. Vanwege ruimtegebrek is het laboratorium in 1991 naar de huidige locatie in Cothen verhuisd.

In de loop der jaren is onze service uitgebreid en werkt ons bedrijf niet alleen meer voor tandartsen in de regio en ver daarbuiten, maar worden in onze moderne praktijkruimten ook patiënten behandeld.

  • nieboer tandtechniek cothenCentrummondzorg.nl werkt met Nieboer Tandtechniek samen op dezelfde locatie. Nieboer Tandtechniek is ons laboratorium. Technici vervaardigen in opdracht van de tandarts alle tandtechnische werkstukken.
  • Centrummondzorg.nl is onze tandartsenpraktijk. Zeer bekwame tandartsen met ruime ervaring op het gebied van diverse soorten gebitsprotheses passen hier kennis en kunde toe om voor patiënten de optimale gebitsprothese te vervaardigen.
  • Uiteindelijk levert de samenwerking van Centrummondzorg.nl met Nieboer Tandtechniek  een maximaal resultaat voor de cliënt op.

Voor informatie over onze tarieven, klik hier

www.allesoverhetgebit.nl en www.mijnmond.info